Затишок, спокій, безпека - найкраща характеристика Клубного будинку «CRYSTAL LUX»

Затишок, спокій, безпека - найкраща характеристика Клубного будинку «CRYSTAL LUX»
logo

Для тих, хто втомився від міської метушні і постійного шуму, є цікавий житловий варіант в Лиманському районі. Ім'я йому Клубний будинок «CRYSTAL LUX». Це житло комфорт-класу, оснащене всім необхідним для повноцінного проживання за межами божевільного мегаполісу. При цьому, поряд є все необхідне, включаючи магазини, дитячі садки, школи, банківські відділення, медичне обслуговування та інше. Неподалік проходять провідні автомагістралі і ряд маршрутів громадського транспорту.

Односекційний комплекс складається з 4 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний з пальовим фундаментом. Матеріалами стін виступають керамоблоки і газобетон. Роль утеплювача грає мінеральна кам'яна вата. Для створення привабливого і оригінального фасаду використовуються штукатурка і спеціальні фарби, які характеризуються як атмосферостійкі. Спритне пересування між поверхами забезпечується за рахунок швидкісного вантажно-пасажирського ліфта. Власники автомобілів оцінять містку наземне паркування біля будинку.

Квартири відрізняються вільними плануваннями і раціональними площами (від 32 до 42 квадратних метрів). Є одно- і двокімнатні варіанти. Висота стель становить 3 метри. Тепло в квартири надходить за допомогою індивідуальної системи опалення у вигляді двоконтурних газових котлів і відповідного обладнання. Щоб зберегти тепло в приміщенні, встановлюються міцні металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами. На входах встановлюються металеві, броньовані двері.

Прибудинкова територія приводиться в порядок. В якості прикраси реалізуються вишукані рішення ландшафтного дизайну - оригінальні зелені насадження і квіткові клумби. Територія огороджується і знаходиться під цілодобовою охороною з відеоспостереженням. Також присутні спортивний та дитячий майданчики, місця для відпочинку, алеї для піших прогулянок. У комплексі діє сучасна протипожежна система.

Опубликовано: 05.07.2021
Останні новини