ЖК «Простір ITown» - зручність, оригінальність і багатофункціональність

ЖК «Простір ITown» - зручність, оригінальність і багатофункціональність
logo

Центр Одеси продовжує «осовременніваться». Процес здійснюється за допомогою появи нових дивовижних будівель, включаючи новий житловий комплекс бізнес-класу з досить оригінальною назвою «простір ITown».Це абсолютно новий погляд на житло, оскільки воно відрізняється не тільки комфортабельністю, а й багатофункціональністю. При цьому сам район славиться своєю розвиненою інфраструктурою та зручною транспортною розв'язкою.

Чотирьохсекційний житловий комплекс нараховує від 9 до 25 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний з фундаментом у вигляді монолітного залізобетонного ростверку на пальовій підставі. Стіни зводяться з газобетону і керамоблоков. Крім того, використовується комбінована фасадна обробка і облицювальну цеглу. Як утеплювач використовуються базальтові плити, товщиною 50 мм. Передбачено облаштування швидкісних, безшумних ліфтів і місткого підземного паркінгу на 600 місць.

У комплексі представлені квартири з однією і двома кімнатами, площею від 22 до 67 квадратних метрів і з сучасними, зручними плануваннями. Висота стель становить 3 метри. Тепло в квартири надходить за допомогою опалювальних приладів від дахової котельні. Зберегти мікроклімат дозволяє металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами. На вході в кожну квартиру монтуються броньовані двері, не менше другого класу надійності, обшиті по проектному дизайну.

Прибудинкова територія упорядковується, а на перших поверхах облаштовуються приміщення для комерції. У них розмістяться кав'ярня, салон краси, коворкінг, фітнес-клуб, дитячий клуб, конференц-зали, кінотеатр на 7 залів, бутики, магазини, аптека. У комплексі діє цілодобова охорона з відеоспостереженням і сучасна протипожежна система з сигналізацією, пожаротушением, димовидаленням і гідрантами.

Опубликовано: 23.06.2020
Останні новини