Компанія «Премьер» отримала нагороду «Ukrainian Business Award»

Компанія «Премьер» отримала нагороду «Ukrainian Business Award»
logo

Компанія «Премьер» стала переможцем премії «Ukrainian Business Award» за результатами своєї плідної діяльності у 2023 році. Ця престижна нагорода щороку відзначає найуспішніші компанії в нашій країні, що працюють у декількох сегментах бізнесу. Завдяки дослідженню професіоналів, що створюється на основі аналізу відкритих даних, експерти «Ukrainian Business Award» формують рейтинг компаній, надаючи об’єктивну оцінку розвитку підприємства. Вручення цієї престижної нагороди нашій дружній команді свідчить про високу якість роботи, про стабільний розвиток професіоналізму, про формування грамотної стратегії для досягнення високих результатів.

Із 2009 року компанія «Премьер» успішно здобуває статус лідера галузі нерухомості, що безумовно позначилося на отриманні численної кількості нагород, таких як «Лідер галузі», «Зірка якості», «Лідер року», «Перевірене агентство нерухомості України», «Вибір країни» та інші. Робота нашої команди також сьогодні відкриває для нас можливість працювати і на міжнародному ринку. Співпраця із компанією Premier Realty Master надає змогу багатьом нашим клієнтам придбати якісну нерухомість у Болгарії, втілюючи у реальність мрії про затишне житло в Європі. Ми стрімко налагоджуємо зв’язки із вітчизняними та міжнародними партнерами, що дає нам змогу впевнено розвивати та вдосконалювати свою майстерність. Саме тому наша компанія гідно посідає високе місце у рейтингу українського бізнесу.

Компанія «Премьер» упевнена, що і в подальшому наша робота позначатиметься на зростанні якості послуг, перспективах до стрімкого розвитку, розширенні сфер діяльності. Навіть сьогодні, незважаючи на труднощі, що склалися навколо, ми продовжуємо працювати задля забезпечення щасливого майбутнього наших громадян. 

Опубликовано: 04.07.2023
Останні новини