Філія АН «Premier» у Чорноморську запрошує на роботу

Філія АН «Premier» у Чорноморську запрошує на роботу
logo

Філія АН «Premier» у місті Чорноморськ запрошує на роботу людей, які не бояться освоїти нову професію, мають гнучке мислення, прагнуть заробляти власним розумом і впевнено дивляться в майбутнє. Робота з нами, у сфері нерухомості, справді може стати справою всього вашого життя.

Наших ріелторів ми навчаємо безкоштовно та надаємо достатньо часу новачкам для адаптації до нової професійної сфери. У чому переваги роботи з нами? Ви можете взяти відпустку в будь-який зручний для вас час, у будь-яку пору року, адже ми пропонуємо гнучкий графік роботи. Ми надаємо своє робоче місце для вас в офісі за адресою: вул. Данченка 8, у центральній частині Чорноморська. У нас є досвід найкращих фахівців галузі, яким ми завжди готові поділитися з вами у нашій «Школі ріелторів». Крім того, працюючи на ринку нерухомості понад 15 років, компанія «Premier» здобула високу репутаційну оцінку своєї діяльності, про що свідчать 9 почесних нагород від престижних всеукраїнських рейтингів.

Ми запрошуємо всіх записатися на співбесіду та отримати детальну консультацію щодо професії ріелтора, про навчання та роботу у філії АН «Premier».

м. Чорноморськ, вул. Данченка, 8

тел: (097) 941-92-98

Опубликовано: 16.10.2024
Останні новини