Компанія ОК "Граніт", АК "Авіньйон" повідомляють про відновлення робочого процесу

Компанія ОК "Граніт", АК "Авіньйон" повідомляють про відновлення робочого процесу
logo

Компанія «Премьер» рада повідомити, що будівельна галузь в Одесі відновила свою роботу у цей непростий для всіх нас час. Оскільки в Одесі сфера бізнесу поступово повертається в робочий режим, а покупці та інвестори нерухомості очікують на завершення будівництва об'єктів у зазначені терміни, ми інформуємо про те, що компанії-забудовники продовжуватимуть вести свою діяльність.

Компанія ОК "Граніт", АК "Авіньйон" повідомляють про відновлення робочого процесу, починаючи з того місця, на якому роботу було припинено 23 лютого. У тому числі, функціонуватимуть і відділи продажів компанії, а також організовуватимуться зустрічі та проводитимуться покази об'єктів. На будівельні майданчики вже виходять бригади робітників, які матимуть змогу продовжити свою роботу.

Ми ставимося з розумінням до того, що багато хто зараз замислюється про можливість вкладення коштів у нерухомість, і хочемо запевнити наших клієнтів у тому, що всі операції будуть здійснюватися у звичайному режимі. Крім того, для тих, хто тимчасово опинився у скрутному матеріальному становищі, передбачено скасування нарахування штрафів та пені за поточний період.

Опубликовано: 31.03.2022
Останні новини