ЖК «Монблан» - краса і зручність, обдуваються морським бризом

ЖК «Монблан» - краса і зручність, обдуваються морським бризом
logo

чудоваАркадіяпоповнилася новим розкішним житловим комплексом преміум-класу під назвою «Монблан». Він виконується в класичному стилі з оригінальними декоративними елементами. У пішої доступності представлені магазини, ринки, школи, дитячі садки, торгово-розважальні та бізнес-центри, медичні установи, розважальні заклади, популярні морські пляжі і багато іншого.

Комплекс складається з 1 секції і 9 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний з пальових фундаментом. Для зведення стін використовується газобетон, а для їх утеплення - мінеральна вата. Фасад покривається декоративною штукатуркою і атмосферостійкими фарбами. Перед комплексом обрудивается наземна автомобільна парковка на 27 місць зі зручним і безпечним заїздом.

Квартири відрізняються зручними плануваннями. Можна доглянути собі варіанти з однією, двома або трьома кімнатами. Площа найменшої квартири становить 48 квадратних метрів, а найбільшою - 180 квадратних метрів. Висота стель досягає 3 метри. Тепло надходить за рахунок АОГВ, а зберігається завдяки металопластикові вікна, представленим 5-камерними профілями з енергозберігаючими склопакетами.

Територія біля будинку упорядковується і покривається тротуарною плиткою. На першому поверсі розташовуються комерційні приміщення. У комплексі функціонує цілодобова охорона і протипожежна система. Діє консьєрж сервіс, а доступ в будинок здійснюється за рахунок електронних ключів.

Опубликовано: 01.03.2020
Останні новини