ЖК «Парковий-2» - затишний куточок в серці старої Одеси

ЖК «Парковий-2» - затишний куточок в серці старої Одеси
logo

Приморський район Одеси отримав нове архітектурна прикраса у вигляді комфортабельного житлового комплексу «Парковий-2». Він зводиться з урахуванням всіх сучасних стандартів якості та безпеки. Крім того, комплекс відрізняється цікавим дизайном. Поруч представлені численні об'єкти необхідної, корисної та розважальної інфраструктури. Будинок розташовується на перетині провідних міських автомагістралей, а також в пішій доступності від зупинок громадського транспорту.

Новий ЖК «Парковий-2» - двосекційний, і складається з 16 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний з міцним пальових фундаментом. Стіни виконуються з газобетону, а для утеплення використовується мінеральна вата. Фасад покривається штукатуркою і атмосферостійкими фарбами, а також прикрашається оригінальними елементами декору. Комплекс оснащується пасажирським і вантажно-пасажирським ліфтами. Проектом передбачено благоустрій гостьовий автомобільної парковки навколо будинку.

До покупки пропонуються одно-, дво- і трикімнатні квартири з сучасними і зручними плануваннями. Висота стель - 2,75 метра. Система опалення представлена газової котельні, розташованої на даху, а також опалювальними приладами, вмонтовуваними в кожній квартирі. За збереження тепла відповідають металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами, а за збереження майна - вхідні металеві двері виробництва «Саган».

Прибудинкова територія упорядковується, прикрашається зеленими насадженнями і квітковими клумбами. На ній встановлюється сучасна спортивний та дитячий майданчики, виділяються зони для відпочинку і прогулянок. Вся територія комплексу знаходиться під цілодобовою охороною з відеоспостереженням. Також проводиться освітлення. У комплексі облаштовуємо модернізована протипожежна система з сигналізацією, димовиведеніем і т.д. Приміщення на перших поверхах віддані під комерцію.

Опубликовано: 02.11.2020
Останні новини