Житловий комплекс «Французький будинок (Мішлен)» дозволить виконати найзаповітнішу мрію

Житловий комплекс «Французький будинок (Мішлен)» дозволить виконати найзаповітнішу мрію
logo

Новий житловий комплекс еліт-класу під назвою "французький будинок"(Мішлен) доповнить собою сучасну архітектурну картинуСуворовського районуОдеси. Він розташувався в самому серці району, де представлені різні об'єкти інфраструктури, включаючи супермаркети, навчальні заклади, спортивні секції, розважальні заклади і багато іншого. Поруч проходять провідні автомагістралі міста і маршрути громадського транспорту.

Трисекційне будівля має 4 поверхи. Стіни виконуються з червоної ефективної цеглини, а в якості основи виступає міцний фундамент палі. Утеплення відбувається за допомогою використання мінеральної вати, а фасад штукатуриться і прикрашається елементами ексклюзивного декору. Проектом передбачено облаштування наземної автомобільної парковки.

У комплексі можна придбати одно-, дво- і трикімнатну квартиру з роздільним плануванням. Мінімальна площа становить   51 квадратний метр, а максимальна - 114 квадратних метрів. Висота стель - 3 метри. Тепло в квартири надходить за допомогою індивідуальних газових котлів та опалювальних приладів. Здійснюється монтаж металопластикових вікон (алюмінієвий профіль) з енергозберігаючими склопакетами.

Територія біля будинку упорядковується і прикрашається різної рослинністю, включаючи яскраві квіткові клумби. Крім того, виділяються місця для відпочинку та піших прогулянок, а також встановлюються сучасні дитячий та спортивний майданчики. Приємним бонусом є наявність роллердрома. На першому поверсі розташовується фітнес-клуб і кондитерська. У комплексі функціонує протипожежна система і цілодобова охорона з відеоспостереженням.

Опубликовано: 04.03.2020
Останні новини