ЖК «Морська симфонія» - для справжніх цінителів краси і комфорту

ЖК «Морська симфонія» - для справжніх цінителів краси і комфорту
logo

житловийкомплекс класу елітз мелодійною назвою «морська симфонія»Пропонує комфортабельне житло, виконане з високоякісних матеріалів і відрізняється оригінальним зовнішнім виглядом. розташований комплексна Великому Фонтанів максимальній близькості до морського узбережжя, що дозволяє не витрачати багато часу на дорогу на пляж і насолоджуватися неперевершеною панорамою, що відкривається з вікон фешенебельній квартири. Незважаючи на це, в пішій доступності представлені численні об'єкти необхідною та корисною інфраструктури, а також провідні автомагістралі Одеси.

Новий односекційний ЖК налічує 20 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний з пальових фундаментом. Стіни зведені з газоблоків і утеплені пінополістиролом з мінеральною ватою. Фасад покритий спеціальними атмосферостійкими фарбами і прикрашені панорамним склінням. У будинку змонтовані швидкісні безшумні ліфти від провідного сучасного виробника. Крім того, обладнаний місткий паркінг з наземної і підземної частиною, що складається з чотирьох рівнів.

У комплексі представлені квартири-студії з однією, двома і трьома кімнатами, що відрізняються зручними сучасним плануванням. Площа найменшої квартири становить 43 квадратних метра, а найбільшою - 139 квадратних метрів. Висота стель досягає 3 метри. Що стосується опалювальної системи, то двухтрубная горизонтальна розводка виконана з міцного металопластику. У розподільних колекторах встановлені балансувальні клапани на кожен апартамент. Зберегти температуру дозволяють металопластикові вікна, представлені п'ятикамерного профілю з двокамерними склопакетами.

Територія біля комплексу приведена в порядок і обгороджена. На ній обладнані місця для відпочинку, піших прогулянок, а також дитячі майданчики. По всьому периметру функціонує цілодобова охорона з відеонаблюеніем. У комплексі представлений консьєрж-сервіс. Крім того, діє сучасна протипожежна система, яка включає автоматичну сигналізацію, димовидалення, пожежні шафи, баки запасу води і т.д.

Опубликовано: 04.08.2020
Останні новини