ЖК «Аврора» - нове прикраса Малиновського району

ЖК «Аврора» - нове прикраса Малиновського району
logo

Спальні райониОдесиславляться своїм неповторним колоритом і відмінною інфраструктурою іМалиновськийне є винятком. Саме це стало вирішальним у виборі території для зведення нового житлового комплексу класу комфорт, який отримав назву «Аврора». Поруч з ним є школи, дитячі садки, медичні установи, магазини, ринки, торгово-розважальні та бізнес-центри, а також багато іншого. Крім того, в пішій доступності проходять провідні автомагістралі міста, що дозволяє швидко і легко добиратися в будь-яку точку міста.

Комплекс налічує 6 секцій по 24 поверхи. Тип конструкції - монолітно-каркасний. В основі лежить міцний фундамент палі. Для зведення стін використовується газобетон, а для їх утеплення - пінополістерол. Фасад покривається штукатуркою і спеціальними атмосферостійкими фарбами. Комплекс облаштовуємо швидкісними безшумними ліфтами, а також однорівневим підземним паркінгом.

До уваги покупців пропонуються квартири з однією, двома і трьома кімнатами. Мінімальна площа становить 37,7 квадратних метрів, а максимальна - 96,4 квадратних метрів. Висота стель досягає 2,8 метрів. Головним достоїнством квартир є індивідуальні планування і численні зручності. Система опалення представлена дахової газової котельні з сонячними панелями. У кожній квартирі монтуються металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами та броньовані вхідні двері.

На прибудинковій території здійснюється благоустрій у вигляді висадки зелених насаджень і виділення зон для відпочинку. Облаштовуються дитячий та спортивний майданчики. У комплексі функціонує цілодобова охорона з відеоспостереженням і сучасна протипожежна система.

Опубликовано: 05.06.2020
Останні новини