Новий готель в Аркадії - спільний проект «Простору» і Ribas Hotels Group

Новий готель в Аркадії - спільний проект «Простору» і Ribas Hotels Group
logo

Раніше повідомлялося, що на головній алеї Аркадії планується будівництво 13-поверхового готельного комплексу з комерційними приміщеннями на перших поверхах. Зведенням займається девелоперська компанія «Простір», відома своїми численними об'єктами по всій Одесі.

Нещодавно стало відомо, що підприємство залучило готельного оператора Ribas Hotels Group. Останнє буде займатися управлінням майбутнього п'ятизіркового апарт-готелю, який отримав назву Ibiza Apartments. Компанії вже уклали меморандум про технічний супровід і управління.

Згідно з документом, «Простір» займеться будівництвом об'єкта в зазначені терміни. Об'єкт буде відповідати стандартам готелів мережі Ribas Hotels Group за частиною категорії «5 зірок». Також компанія займеться продажем апартаментів.

Ribas Hotels Group забезпечить підтримку щодо управління. Вона буде надаватися на всіх етапах будівельного процесу, а також в період експлуатації самого готелю. В процесі будуть враховані стандарти відомої мережі.

13-поверховий готель буде налічувати 192 апартаменти, що розміщуються з 5 по 12 поверхи. На третьому і четвертому поверхах будуть представлені 52 готельних номери. Перші 2 поверхи будуть віддані під комерцію. Площа території, що віддається під забудову, становить 0,51 га. Її орендарем виступає «Аркада-Сіті», яка і є замовником будівництва.

Опубликовано: 05.08.2021
Останні новини