ЖК Юпітер - освойте нову дивовижну планету

ЖК Юпітер - освойте нову дивовижну планету
logo

Незважаючи на всю затребуваністьцентру Одеси, Спальні райони не відстають від нього за попитом на житло. Тому вони активно поповнюються новобудовами, що пропонують відмінні умови для проживання. На черзі новий житловий комплекс класу комфорт з оригінальною назвою «Юпітер». Обрана територія під забудову відрізняється близькістю до всієї необхідної, корисної та розважальної інфраструктури. Крім того, поруч з будинком проходять провідні автомагістралі міста і затребувані маршрути громадського транспорту.

Новий житловий комплекс складається з 2 секцій і 17 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний з монолітним пальових фундаментом. Стіни виконуються з керамоблоков, а фасад штукатуриться і покривається спеціальними фасадними фарбами. У комплексі проводиться монтаж швидкісних безшумних ліфтів - пасажирського і вантажного, а також облаштовуємо підземний паркінг, що нараховує 43 місця.

ЖК «Юпітер»Пропонує квартири, що відрізняються зручними плануваннями і раціональними площами (мінімальна - 37 кв. Метрів, максимальна - 108 кв. Метрів). Є варіанти з однією, двома, трьома і п'ятьма кімнатами. Висота стель досягає 3 метрів. Тепло в квартири надходить від дахової газової котельні за допомогою опалювальних приладів з терморегулирующим обладнанням, а за його збереження відповідають металопластикові панорамні вікна з енергозберігаючими склопакетами.

Проектом передбачено благоустрій прибудинкової території та прикраса її допомогою елементів ландшафтного дизайну. По периметру встановлюється огорожа і функціонує цілодобова охорона з відеоспостереженням. Створюються місця для відпочинку та прогулянок, а також монтуються спортивний та дитячий майданчики. У комплексі діє модернізована протипожежна система.

Опубликовано: 08.12.2020
Останні новини