Зручність, безпека і багатофункціональність - ЖК «Простір на Педагогічній»

Зручність, безпека і багатофункціональність - ЖК «Простір на Педагогічній»
logo

Для справжніх шанувальниківВеликого Фонтану в Одесіє чудові новини. Район поповниться новим комфортабельним житловим комплексом під назвою «Простір на Педагогічній», Де можна придбати чудову квартиру за приємною ціною. Головним достоїнством ЖК є розташування, завдяки чому в пішої доступності є магазини, торгово-розважальні центри, кращі пляжі міста і все чого душа забажає. Природно, буде ще й легко добиратися в будь-яку точку міста, адже район славиться зручною транспортною розв'язкою.

Комплекс складається з 1 секції та 8 поверхів. Конструкція - монолітно-каркасна із залізобетонним ростверком на пальовій підставі. Матеріалом для зведення стін виступає керамоблок W30, а в якості утеплювача використовуються базальтові плити (100 мм). Фасад створюється за рахунок облицювальної цегли. У комплексі проводиться монтаж швидкісного безшумного ліфта, а також облаштовуємо наземна та підземна паркування.

Квартири характеризуються зручними плануваннями і раціональними площами (мінімальна - 22,5 кв. Метрів, максимальна - 82 кв. Метра). Висота стель 3 метри (в комерційних приміщеннях - 3,6 метра). Система опалення представлена дахової котельні і опалювальні прилади із терморегулирующим обладнанням. У кожній квартирі здійснюється встановлення металопластикових вікон з 2-двокамерними склопакетами товщиною 40 мм. Також передбачений монтаж броньованих вхідних дверей, виконаних з проектного дизайну.

Приємним бонусом є внутрикомплексного інфраструктура, представлена спортзалом, банкет-холом, медичним центром, кафе, магазином, арт-галереєю і багатьом іншим. Розміщуватися вони будуть на перших поверхах, де виділені комерційні приміщення. У комплексі діє цілодобова охорона з відеоспостереженням і модернізована протипожежна система (сигналізація, димовидалення, пожежні гідранти і т.д.).

Опубликовано: 09.06.2020
Останні новини