Госгеокадастр поповнився відомостями про 22 мільйонах земельних ділянок

Госгеокадастр поповнився відомостями про 22 мільйонах земельних ділянок
logo

Згідно з повідомленням прес-служби Державного земельного кадастру, на 12 жовтня в базу були внесені дані про 22,1 мільйонземельних ділянок. Їх загальна площа становить 43,8 мільйонів гектарів. Що стосується, безпосередньо, ділянок сільськогосподарського призначення, то була внесена інформація про 14,8 мільйонах ділянок. Загальна площа - 31,8 мільйонів гектарів.

В даний час продовжують вноситися дані з адміністративно-територіальним одиницям. Таким чином, всього в Державний земельний кадастр зараз представлена інформація про межі 8416 одиницях. Крім того, можна ознайомитися з відомостями про нормативну грошову оцінку 4219 населених пунктів.

За минулий тиждень реєстраторами було отримано 44,4 тис. Заяв про реєстрацію ділянок. Сюди ж входять недавно сформовані, утворені в результаті поділу / об'єднання / встановлення меж. Порядку 37,6 тис. Земельних ділянок були зареєстровані. Цікаво, що 39,2 тис. Заяв були сформовані в онлайн-режимі інженерами-землевпорядниками, у яких є відповідні сертифікати.

Опубликовано: 15.10.2020
Останні новини