ЖК «Граф на Педагогічній» - житло для справжніх цінителів прекрасного

ЖК «Граф на Педагогічній» - житло для справжніх цінителів прекрасного
logo

Для тих, хто ще не встиг обзавестися розкішним житлом в самомусерце Одеси, Є чудові новини. Недалеко від Аркадії зводиться новий житловий комплекс, а точніше клубний будинок «Граф на Педагогічній». Поруч є все, що може знадобитися і навіть більше. Приємним бонус є близькість до кращих пляжів і розважальним закладам Одеси. Крім того, в пішій доступності проходить зручна транспортна розв'язка.

Житловий комплекс складається з 6 поверхів. Монолітно-каркасний будинок ґрунтується на пальовій фундаменті, а стіни виконуються з керамоблоков. Як утеплювач використовується мінеральна вата. Фасад штукатуриться і забарвлюється спеціальними фарбами. У будинку монтується швидкісний, безшумний вантажопасажирський ліфт, який спускається прямо під місткий підземний паркінг зі зручним і безпечним заїздом.

На кожному поверсі (крім першого) розміщується по 5 квартир. Є варіанти з однією і двома кімнатами. Мінімальна площа становить 34,94 квадратних метра, в той час як максимальна - 52,5 квадратних метра. На першому поверсі виділені приміщення для комерції, площею від 36 квадратних метрів. Висота стель в квартирах досягає 3 метри. Система опалення представлена газової котельні, розташованої на даху.

У комплексі діють сучасні протипожежні заходи, включаючи систему сигналізації, димовидалення, пожежні гідранти. Крім того, по всій території функціонує цілодобова охорона з відеоспостереженням та консьєрж-сервіс. Вхід в комплекс здійснюється за допомогою спеціальних ключів.

Опубликовано: 16.06.2020
Останні новини