Харчова академія віддала частину своїх територій під нове будівництво

Харчова академія віддала частину своїх територій під нове будівництво
logo

Згідно з останніми відомостями з Центру громадських розслідувань, частина територій, які належать Одеської національної академії харчових технологій, віддані під забудову. Уточнюється, що дане рішення було погоджено місцевою владою, а точніше, депутатами Одеської міської ради, що складаються в земельній комісії.

Проектом передбачається зведення багатоквартирних житлових комплексів на ділянці, площа якого становить 1,9868 га. Дана територія розташована за адресою Канатна, 112-А. Нові будинки будуть також включати вбудовано-прибудовані приміщення, дитячий сад і ряд комерційних організацій.  

Друга ділянка - Канатна, 112-В, відводиться під будівництво будівель тимчасового проживання або гуртожитку. Згідно з проектом, буде також здійснюватися обслуговування нових об'єктів. Площа території, що забудовується складає 54,18 соток.

Є ще одна ділянка площею 3,2907 га за адресою Канатна, 112. На ньому планується побудувати будівлі навчальних закладів. Відомо, що вже знайдено інвестора для реалізації нового проекту, проте умови договору не розголошуються.  

Опубликовано: 24.09.2020
Останні новини