На Французькому бульварі в Одесі проходить дві фотовиставки

На Французькому бульварі в Одесі проходить дві фотовиставки
logo

В Одесі проходить міжнародний фестиваль сучасної фотографії. Він носить назву Odessa Photo Days 2021. Захід вже привернуло безліч любителів насолодитися тематичними подіями, особливо включаючи подібного роду мистецтво. Дві виставки проходять на Французькому бульварі.

Перша виставка під назвою Site-specific проект «Зрушення тектонічних плит» проходить в будівлі, де колись розташовувалася Дача Анатри. Це виставка-дослідження, яка торкається питань в частині соціально-політичних трансформацій в державах, що відносяться до колишнього соцтабору. Особлива увага приділяється проблемам, актуалізований в 2020 році. Ідея полягає в тому, щоб показати розбіжності між державним апаратом і суспільством. Вони опинилися по різні боки барикад - своєрідних тектонічних плитах. Основна відмінність криється в швидкості руху.

Друга виставка розмістилася в славно відомому Замку монстрів, що знаходиться недалеко від Дачі Анатри, на території, що відноситься до Заводу шампанських вигляд. Захід пропонує ознайомитися з фотографіями, які вивішені прямо на вулиці. Цікаво, що дана локація була обрана неспроста. Її дещо пошарпаний вигляд, що включає тріщини, обвали, численні бур'яни, став відмінним фоном для вуличної виставці, тематика якої вимагає певної атмосфери.

Опубликовано: 31.05.2021
Останні новини