Житловий комплекс «Сальве» - європейська якість і одеський затишок

Житловий комплекс «Сальве» - європейська якість і одеський затишок
logo

Житловий комплекс «Сальве» розташувався в центральній частині Одеси, де зосереджені численні пам'ятки, пам'ятники архітектури, місця відпочинку та важливі установи. Його сучасний стиль поєднується з високою якістю і підвищеною комфортністю, а затишні елементи в одеських традиціях створять атмосферу тихого затишного житла в серці нашого міста.

Семиповерхова будівля комплексу відрізняється закритою і облаштованою територією, де є можливість насолодитися зручним простором на терасі або у внутрішньому дворику. Всередині будинку курсує ліфт, а підземний паркінг дозволить не тільки залишати автомобілі в безпеці, але і зробити зону навколо комплексу вільною. Автономне опалення, міцні металопластикові вікна з чотирьохкамерного профілю і вентильований фасад гарантують підтримку комфортних умов в приміщеннях. На першому поверсі розмістилися комерційні приміщення, а всі квартири мають у своєму розпорядженні зручні планування і відкривають прекрасний вид з вікон. Тут створено все для того, щоб забезпечити мешканців кращими умовами, повною безпекою і спокійною розміреною обстановкою.

Компанія «Bautech (Баутех)» представляє нерухомість високої європейської якості, що відповідає найсуворішим запитам. Це можливість оточити себе домашнім затишком і зручним простором в тихому куточку Одеси.

Опубликовано: 20.05.2021
Останні новини