ЖК «Смарт сіті 2» - зручність, комфорт, безпеку

ЖК «Смарт сіті 2» - зручність, комфорт, безпеку
logo

В Одесі триває поповнення Суворовського районі комфортабельними житловими комплексами. Черговим надбанням виступає ЖК «Смарт Сіті 2», що відрізняється зручним місцезнаходженням. Поруч присутні об'єкти корисної, необхідної, розважальної і додаткової інфраструктури. Крім того, район славиться своєю розвиненою транспортною розв'язкою.

Комплекс складається з 4 секцій і 5 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний з пальових фундаментом. Зведення стін проводиться з використанням газоблоків, а утеплюються вони за рахунок мінеральної вати, товщина якої становить 100 мм. Фасад прикрашається декоративною штукатуркою. Зручне пересування між поверхами забезпечується за рахунок швидких і тихих ліфтів.

У комплексі представлені одно- і двокімнатні квартири, мінімальною площею 22 квадратних метрів і максимальною до 61 квадрата. Висота стель становить 3 метри. Квартири відрізняються вільними плануваннями, що дозволяють облаштувати простір до Ваших потреб. Система опалення автономна, причому тепло надходить від окремо стоячої котельні. За збереження мікроклімату відповідають металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами.

Проектом передбачено благоустрій прибудинкової території з висадкою зелених насаджень і створенням квіткових клумб. По периметру діє цілодобова охорона з відеоспостереженням. У будинку проводиться монтаж модернізованої протипожежної системи.

Опубликовано: 23.05.2021
Останні новини