Купівля квартири в ЖК «Простір на Дачній» - найкраще вкладення коштів

Купівля квартири в ЖК «Простір на Дачній» - найкраще вкладення коштів
logo

Новий житловий комплекс «Простір на Дачній»Пропонує абсолютно нове поняття комфорту і безпеки. Перш за все, будується він вПриморському районі, Який славиться своєю розвиненою і різноманітною інфраструктурою, а також зручною транспортною розв'язкою. Крім того, це житло класу люкс, в якому функціонує сучасна протипожежна система і цілодобова охорона, обидві з яких розроблені спільно з концерном Integra Team. У комплексі передбачені резервуари для води, насосні і додаток для оплати і контролю комунальних послуг.

Сам комплекс складається з 3 секцій, де розташовані апартаменти, і 2 секцій офісних центрів. Кількість поверхів варіюється від 6 до 8. Монолітно-каркасна конструкція відрізняється пальових фундаментом і стінами з керамоблока з мінеральною ватою як утеплювач. Для оздоблення фасаду використовується червона облицювальна цегла, а роль прикраси грає вертикальне озеленення. У комплексі встановлюються швидкісні безшумні ліфти, а для власників автомобілів облаштовується підземний паркінг на 90 місць.

У будинку можна придбати одно-, дво- або трикімнатну квартиру. Проектом передбачена персональна адаптація планування та стилю ремонту. Мінімальна площа - 26 кв. метрів, максимальна - 107 кв. метрів. Тепло в квартири надходить від дахової газової котельні за допомогою опалювальних приладів, а зберігається завдяки металопластикові вікна, представленим 5-камерними профілями з 2-камерними енергозберігаючими дзеркальними склопакетами. Крім того, монтуються броньовані вхідні двері з двох сторін прикрашені відповідно до дизайн-проектом.Висота стель становить 3 метри.

Прибудинкова територія упорядковується і прикрашається різними рослинами. Виділяються зони для відпочинку, доріжки для піших прогулянок, дитячий та спортивний майданчики. У комплексі функціонує консьєрж-сервіс, погодинна оренда машиномісць, сервіс оренди від керуючої компанії і супутниковий інтернет.

Опубликовано: 29.02.2020
Останні новини