ПриватБанк з липня запускає першу в Україні іпотечну програму під 10% річних

ПриватБанк з липня запускає першу в Україні іпотечну програму під 10% річних
logo

Вже на цьому тижні, а точніше 1 липня, почне діяти доступна іпотека, про яку раніше було безліч розмов. На своїй останній великій прес-конференції Володимир Зеленський говорив про те, що залишилися невеликі доопрацювання і вже найближчим часом державна програма «Доступне житло під 10%» запрацює. Першим, хто запуститькредитуванняв рамках даної ініціативи, стане ПриватБанк.

За словами прес-служби банку, нова пільгова програма дозволить українським громадянам, нарешті, обзавестися якісним житлом на найвигідніших умовах. Процентна ставка складе 9,99% річних, а отримати доступну іпотеку можна строком до 20 років. Природно, позичальникам необхідно буде сплатити початковий внесок, мінімальний розмір якого становить 30% від вартості обраної житлової нерухомості.

Завдяки пільговою програмою кредитування, здійснювати покупку житла можна буде на обох ринках -первинномуі вторинному. Також клієнти ПриватБанку отримають можливість купувати об'єкти за цінами, більш доступним, ніж ті, що фіксуються на ринку. Фахівці банку відзначають, що зі старту програми очікувана кількість клієнтів складе понад 300 тис. Чоловік.

Опубликовано: 29.06.2020
Останні новини