«Одесміськсвітло» розпочав монтаж нових світлодіодних світильників на вулицях Одеси

«Одесміськсвітло» розпочав монтаж нових світлодіодних світильників на вулицях Одеси
logo

З настанням осенів Одесіприступили до оновлення системи зовнішнього освітлення. Зокрема співробітники «Одесміськсвітло» розробили спеціальну карту, якою і будуть слідувати. В процесі роботи над нею була здійснена інвентаризація системи, підраховано кількість світлоточок та проведені інші підготовчі заходи.

В даний час вже активно реалізується проект. Фахівці приступили до безпосереднього монтажу сучасних світлодіодних світильників. Частина з них буде встановлена на існуючі опори. Там необхідна світлоточка відсутня, буде створена нова шляхом монтування опори зовнішнього освітлення та подальшого кріплення на неї світильника.

Почати виконання програми, було вирішено зСуворовського району. Вже обладнано понад 1 тисячі світлоточок. Розміщуються вони на магістралях, а також у внутрішньо квартальних під'їздах. Крім того, нові світильники були встановлені в районі залізничного вокзалу. Так поступово система зовнішнього освітлення буде оновлена по всій Одесі, включаючи приватні сектори.

Головною перевагою нових світильників є те, що вони споживають менше потужності, ніж звичайні. Економія може досягати від 30 до 40%. Крім того, їх яскравість можна регулювати. Завод, який виготовляє нові світильники, надав місту гарантію. Вона становить 10 років.

Опубликовано: 29.10.2020
Останні новини