Скульптуру «Ворота до раю» перенесли на нове місце

Скульптуру «Ворота до раю» перенесли на нове місце
logo

Довгий час на вулиці Водопровідна радував погляд тих, що проходять і проїжджають, оригінальний арт-об'єкт. Він носить назву «Ворота до раю» і являє собою величезну фігуру Архангела Михайла, який сидить на даху корпусу заводу «Стальканат» і тримає в руках мобільний телефон з відображенням реального часу.

Але з невідомих причин, скульптура була демонтована і перенесена на інше місце. Її новим будинком став завод «Пресмаш», розташований на вулиці Столбова, 28. Олександр Мілов, чиїм витвором і є арт-об'єкт, не в захваті від такого рішення. На своїй сторінці в Facebook він опублікував пост з зображеннями з місця подій і коротким підписом «Занепалий янгол».

Виконана в унікальному стилі скульптура виступає певною антеною, яка притягує творчих людей. Розташовувалася вона на даху будівлі, де знаходиться творча майстерня. Висота фігури становить 21 метр, а важить вона 10,4 тонни. Незважаючи початкове скептичне ставлення, з часом одесити і гості міста полюбили цей арт-об'єкт. Так «Ворота до раю» стали однією з візитних карток міста.

Опубликовано: 30.09.2021
Останні новини