Продається ЖК «Гімназист», вул. Гімназична, м. Одеса

Одеська обл. / м. Одеса / ул. в Гімназична
Характеристики ЖК «Гимназист»
Початок будівництва:
1 квартал 2022
Завершення будівництва:
2 квартал 2023
Конструктив будинку
Поверховість:
7
Конструктив:
Монолитно-каркасный+кирпич
Утеплення:
Да
Міжквартирні:
Свободная планировка
Стан житла
Вікна:
Метало-пластиковый профиль
Висота приміщення:
2,85
Опалення:
Индивидуальное
Інженерні системи
Ліфт:
Да
Безпека:
Да
Паркінг:
Да

Центр Одеси все ще знаходиться у лідерах щодо привабливості житла. Незважаючи на завантаженість району, бажання влаштуватися тут все ще є у багатьох. Задовольнити його допоможе новий житловий комплекс класу еліт під назвою «Гімназист».

Головною перевагою його є розташування. У пішій доступності представлені численні магазини, навчальні заклади, салони краси, медичні установи, розважальні заклади, різноманітні комерційні організації. Крім того, неподалік проходять провідні автомагістралі міста та популярні маршрути громадського транспорту.

Односекційний комплекс налічує 7 поверхів. Монолітно-каркасна конструкція має в основі міцний пальовий фундамент. Стіни зводяться з керамоблоків, а утеплюються за рахунок мінеральної вати. Фасад штукатуриться та прикрашається оригінальними декоративними елементами.

Зручне та спритне пересування між поверхами здійснюється за допомогою безшумних ліфтів (вантажний та пасажирський) від провідного виробника. Для власників автомобілів передбачено місткий підземний паркінг.

У комплексі представлені одно-, дво- та трикімнатні квартири із сучасними плануваннями. Площа варіює від 43 до 94 квадратних метрів. Висота стелі складає 2,85 метрів.

Система опалення представлена двоконтурними газовими котлами, що монтуються у кожній квартирі. За збереження мікроклімату відповідають металопластикові вікна (ламінований металопластик) із двокамерними енергозберігаючими склопакетами. На вході до кожної квартири встановлюються металеві двері з оздобленням під дерево.

Прибудинкова територія упорядковується і упорядковується за укладання тротуарної плитки та висадки зелених насаджень. Проектом передбачено облаштування внутрішнього закритого дворика з місцями відпочинку. У комплексі обладнується сучасна протипожежна система, а також працює цілодобова охорона з відеоспостереженням.

от 60 800
ГРН. / кв.м
USD
UAH
Компанія Прем'єр є офіційним партнером будівельної компанії. Об'єкти продаються без будь-якої комісії.
Контакти менеджерів з продажу
ул. Черняховского, 11
Преображенская, 49/51
пр-т. Шевченко, 11
ул. Пушкинская, 52
Задати питання
Додаткові послуги