Продається Торговий ряд "Сьома верста", Торгова вул, Авангард

Одеська обл. / Авангард / Торгова вул
Характеристики Торговый ряд "Седьмая верста"
Початок будівництва:
2 квартал 2020
Завершення будівництва:
3 квартал 2022
Конструктив будинку
Поверховість:
1
Конструктив:
Каркасный
Утеплення:
минеральная вата
Міжквартирні:
СИП-панель
Стан житла
Вікна:
Алюминиевый профиль
Висота приміщення:
4
Опалення:
Индивидуальное
Інженерні системи
Безпека:
круглосуточная

У районі 7 км Овідіопольської дороги в Одеській області, біля затишного ЖК «Сьоме небо» представлений сучасний торговий ряд «Сьома верста». Це якісний та престижний бізнес-проект, який допоможе багатьом компаніям знайти своє комфортне місце для роботи та розвитку справи. Найближча інфраструктура порадує підприємців, які оберуть комерційну нерухомість саме тут. Транспортна розв'язка зручна та широка, дістатися до торгового ряду буде легко та швидко з будь-якого району Одеси та з передмістя. Спокійна обстановка дозволить працювати у тиші та з повною відсутністю міської суєти.

Торговий ряд «Сьома верста» є одноповерховою будовою і складається з 40 павільйонів. Стрічковий фундамент та металевий тип конструкції будівлі дозволить їй залишатися надійною та міцною у будь-яку пору року та за будь-яких зовнішніх впливів. Стіни виконані з керамоблоків, цей легкий матеріал забезпечить захист від зовнішнього холоду та шуму. Фасад задекорований вагонкою, а також утеплений мінеральною ватою. Це гарантує завжди оптимальний мікроклімат у комерційних приміщеннях. Висота стель складає три метри. Вітринні вікна досить просторі, вони подарують багато денного світла у всі приміщення будівлі, такий проект – вдале рішення для того, щоб заощадити на використанні електроенергії, що є важливим аспектом при виборі нерухомості сьогодні. Торговий ряд знаходиться під охороною цілодобово, тому все майно власників комерційної нерухомості залишатиметься у повній безпеці. Прилегла територія облаштована, тут встановлено вуличне освітлення, облагороджено пішохідні доріжки, висаджено зелені насадження. Усі ділянки мають необхідні енергоресурси: водопостачання, електрику, міську каналізацію.

Торговий ряд «Сьома верста» стане вдалим рішенням для представників бізнесу, які шукають комерційну нерухомість у зручному розташуванні та з комфортними умовами в Одеському передмісті.

от 59 926
ГРН. / кв.м
USD
UAH
Компанія Прем'єр є офіційним партнером будівельної компанії. Об'єкти продаються без будь-якої комісії.
Контакти менеджерів з продажу
ул. Космонавтов, 32
ул. Ак. Филатова, 23
Задати питання
Подивитись на карті
Додаткові послуги