Мінрегіон запустив «Азбуку споживача»

Мінрегіон запустив «Азбуку споживача»
logo

Міністерство розвитку громад і територій продовжує реалізовувати Комунікаційну стратегію, яка спрямована на роз'яснення реформи житлово-комунального господарства України. В рамках даної ініціативи був створений і запущений універсальний довідник. Його користувачами є споживачами житлово-комунальних послуг. Довідник отримав назву «Азбука споживача».

За словами прес-служби Мінрегіону, в довіднику наводяться терміни та їх визначення, а також законодавчі акти і норми щодо сфери житлово-комунального господарства. Завдяки «Абетці споживача» можна вивчити такі питання, як договірні відносини між споживачем і постачальником послуги, як здійснюється процес управління багатоквартирним будинком, ОСББ та багато іншого.

Крім того, посібник стане у пригоді в ситуаціях, коли необхідно провести енергоаудит. Воно підкаже, як слід вибрати фахівця, а також які відомості повинні бути представлені в платіжках. Особливу увагу в довіднику приділяється тому, як необхідно укладати договори з постачальниками комунальних послуг та, в разі необхідності, оформляти претензії за неякісну роботу.

Опубликовано: 16.04.2020
Останні новини