Із березня будівництво об'єктів в Одесі відновлено

Із березня будівництво об'єктів в Одесі відновлено
logo

Сьогодні, у такий непростий час, Одеса прагне відновлювати роботу багатьох компаній у різних галузях. Будівництво в нашому місті повернулося до роботи, організовуючи продажі, консультації клієнтів та процес зведення об'єктів. Компанія «Премьер» інформує про те, що з березня деякі будівельні компанії активно розпочали роботу.

Житловий мікрорайон «Таїровські сади» вже зараз підготовлений до проведення всіх робіт із відновлення своєї діяльності. Компанія-забудовник організовує зустрічі з клієнтами, допомагає вирішити питання щодо оплати розстрочки, встановила фіксований курс по внесенню платежів, а бригади будівельників вийшли на об'єкти. Також на будівельний майданчик виходять співробітники ЖК «AquaMarine». Представники ЖК «Бульвар акацій» повідомляють про відновлення роботи з клієнтами у віддаленому режимі, а про організацію показів об'єктів компанія домовлятиметься за попереднім записом. ЖК «Акварель 2» та «Акварель 4» проводять підготовчі роботи зі здачі об'єктів.

Компанія «Премьер» вважає за необхідне поінформувати клієнтів про те, що будівельна галузь у нашому місті продовжуватиме працювати навіть в умовах воєнного стану, що дозволить забезпечити житлом кожного покупця.

Опубликовано: 04.04.2022
Останні новини