В 2021 планується завершення капітального ремонту пам'ятника архітектури на Дерибасівській

В 2021 планується завершення капітального ремонту пам'ятника архітектури на Дерибасівській
logo

В Одесі з 2017 року проводяться роботи по реставрації історичної будівлі Російського товариства пароплавства і торгівлі (РОПіТ),в центрі Одеси, Розташованого за адресою Дерибасівська, 4. Власником об'єкта виступає обласна прокуратура. Роботи кілька разів припинялися з різних причин, але повідомляється, що в 2021 році стартує фінальний етап реставрації, якою займається ТОВ «Строй Еліт».

Спочатку на капітальний ремонт будівлі було виділено 46 млн. Гривень. Природно, цього виявилося недостатньо. За підсумком сума виявилася більш 60 млн. Гривень, причому додатковий договір, що припускає отримання ще 20 млн. Гривень, було укладено на початку нинішнього року.

Проте, повідомляється, що на підсумковий етап реставрації, куди увійдуть роботи з благоустрою території та озеленення, буде виділено ще 6 млн. Гривень. Управління капітального будівництва Одеської міської ради внесло пропозицію про те, щоб передбачити в міському бюджеті на 2021 р цю суму. Однак депутати тільки вивчили документ, але остаточно ще не прийняли. Це означає, що не виключено внесення в нього певних змін.

Опубликовано: 21.12.2020
Останні новини