ЖК «Мандарин АРТ» - додайте в життя комфорту і яскравих фарб

ЖК «Мандарин АРТ» - додайте в життя комфорту і яскравих фарб
logo

Певною «цитрусової» сім'ї новобудов Одеси поповнення. Новий житловий комплекс «Мандарин АРТ»- нове прикрасаПриморського району. Він пропонує комфортабельне житло бізнес-класу з зручними плануваннями і раціональними площами. Поруч з будинком є все, що може знадобитися, включаючи дитячі садки, школи, поліклініки, супермаркети, торгово-розважальні центри, салони краси, парки, сквери. Крім того, в пішій доступності проходить розвинена транспортна розв'язка.

Двосекційний житловий комплекс складається з 24 поверхів. Монолітно-каркасний будинок з тунельною опалубкою базується на пальовій фундаменті. Стіни виконуються з газобетону, а фасад - навісні панелі з стеклофібробетона. Крім того, використовуються спеціальні фасадні фарби. У будинку встановлюються безшумні швидкісні ліфти від провідного виробника. Для власників автомобілів передбачений місткий підземний паркінг, а для їх гостей - наземна гостьова парковка.

У комплексі пропонуються одно-, дво- і трикімнатні квартири. Площа варіюється від 35 до 93,8 квадратних метрів. Квартири характеризуються сучасним плануванням і висотою стель в 3 метри (в перетині). Тепло в них надходить від дахової газової котельні за допомогою опалювальних приладів. Проводиться монтаж металопластикових вікон з енергозберігаючими склопакетами, а також броньованих вхідних дверей.

Територія біля будинку упорядковується. Проводиться висадка квіткових насаджень, укладання тротуарної плитки, а також установка світильників. На перших поверхах комплексу виділяються приміщення для комерції. У будинку діє цілодобова охорона з відеоспостереженням і модернізована протипожежна система.

Опубликовано: 01.11.2020
Останні новини