Новий паркінг біля «Привозу» буде надавати безкоштовні місця на пару годин

Новий паркінг біля «Привозу» буде надавати безкоштовні місця на пару годин
logo

Колись біля відомого одеського ринку «Привоз» спостерігалася хаотична парковка. Виділені ділянки для автомобільного транспорту не забезпечувалися відповідним дозволом.

Капітальний ремонт, завершений недавно в цьому районі, усунув подібну проблему. Тепер тут відновлена єдина лінія проїжджої частини. Але через це місць для паркування стало в рази менше, що може створити проблему для автомобілістів, які приїхали у справах.

В ході останньої апаратної наради в мерії було прийнято рішення щодо вирішення цієї проблеми. Так парковка, що відноситься до Торгівельного центру «Острів» буде завершена найближчим часом. Її місткість складає 300 місць.

Після проведених переговорів з керівництвом ТЦ сторони дійшли згоди про те, що кожен автовласник зможе залишати свій транспортний засіб на даній парковці безкоштовно в перші 2 години. Також неподалік є ще один паркінг, де поміщається близько 100 автомобілів.

Додаткова парковка буде також створена з боку Пантелеймонівської на перетині вулиць Преображенська і Новощепний ряд. Вона займе частину території ринку. В цілому парковка буде розрахована на 200 місць. Очікується, що вона буде передбачена лише для габаритного транспорту, власники якого займаються торгівлею на ринку.

Опубликовано: 02.08.2021
Останні новини