ЖК «Акварель на Слобідській» - додайте яскравості в своєму житті

ЖК «Акварель на Слобідській» - додайте яскравості в своєму житті
logo

Суворовський визнаний найперспективнішим і швидко розвиваються районом Одеси. Черговим поповненням в його архітектурної картині є новий житловий комплекс комфорт-класу «Акварель на Слобідській»(Акварель 7). Поруч з будинком проходить зручна транспортна розв'язка (трамваї, тролейбуси, маршрутне таксі) та провідні автомагістралі. Неподалік можна також знайти все необхідне по частині інфраструктури (магазини, школи, аптеки, спортивні секції, банки, розважальні заклади і т.д.).

Монолітно-каркасний будинок налічує 3 секції і 5 поверхів. Грунтується воно на стрічковому фундаменті зі стінами з газобетону. Як утеплювач використовується мінеральна вата. Для створення оригінального, яскравого фасаду застосовується штукатурка і атмосферостійкі фарби. Полегшити пересування між поверхами дозволять швидкісні безшумні ліфти. Проектом передбачені місткі гостьові парковки для автомобілів.

У комплексі представлені одно- і двокімнатні квартири, а також студії. Вони пропонують роздільні планування і численні зручності. Площа найменшої квартири становить 23,82 квадратних метра, а найбільшою - 69,42 квадратних метра. Висота стель досягає 2,8 метра. Тепло в квартири надходить за допомогою опалювальних приладів від автономної газової котельні, яка розташована на цокольному поверсі. Збереження мікроклімату гарантується за рахунок установки 5-камерних профілів з подвійними енергозберігаючими склопакетами фірми «Віконда».

Проводиться благоустрій прибудинкової території та встановлення огорожі по периметру. В якості прикраси передбачена висадка рослин і створення квіткових клумб. Вся територія знаходиться під цілодобовою охороною з відеоспостереженням. У будинку діє модернізована протипожежна система.

Опубликовано: 02.10.2020
Останні новини