Новий елітний комплекс в самому затребуваному районі Одеси - «Бельгійський будинок»

Новий елітний комплекс в самому затребуваному районі Одеси - «Бельгійський будинок»
logo

Новий розкішний житловий комплекс під назвою «Бельгійський Будинок»Виконується з застосуванням європейських практик. Будується він в Суворовському районі з високоякісних інноваційних будівельних матеріалів. Це житло класу еліт, що пропонує своїм мешканцям високий рівень комфорту і безпеки. Поруч з будинком є вся необхідна інфраструктура та зручна транспортна розв'язка.

Комплекс складається з 1 секції і3 поверхів. Він відрізняється пальових фундаментом зі стінами, зведеними з червоної цегли. Утеплення відбувається за рахунок мінеральної вати, а фасад штукатуриться і прикрашається елементами ручної ліпки. Проектом передбачено створення місткою наземної автомобільної парковки зі зручним заїздом. На першому поверсі облаштовуємо фітнес-клуб і кондитерська.

У комплексі пропонуються квартири з двома кімнатами, роздільними плануваннями і численними зручностями. Площа найменшої квартири становить 63 кв. метра, а найбільшою - 80 кв. метрів. Висота стель досягає 3 метрів в чистому вигляді. Система опалення представлена індивідуальними газовими котлами та опалювальними приладами. Також встановлюються міцні металопластикові вікна з алюмінієвими профілями і броньовані вхідні двері.

Прибудинкова територія ушляхетнюється за рахунок рослин і квіткових клумб. Вона захищається огорожею від непрошених гостей, цілодобовою охороною з відеоспостереженням. На ній виділяються місця для відпочинку та прогулянок, монтуються дитячий та спортивний майданчики, а також роллердром.

Опубликовано: 09.03.2020
Останні новини