ЖК «Сегмент» - стильна прикраса Приморського району

ЖК «Сегмент» - стильна прикраса Приморського району
logo

Новий житловий комплекс з оригінальною назвою «сегмент»Пропонує широкий суд комфортабельне житло в самому затребуваномурайоні Одеси - Приморському. Поруч розташовані численні супермаркети, школи, дитячі садки, медичні установи, ресторани, кафе, торгово-розважальні центри та інше. Район славиться своєю розвиненою транспортною розв'язкою - в пішій доступності від будинку проходять провідні автомагістралі.

Будинок складається з 1 секції та 8 поверхів. Монолітно-каркасна конструкція грунтується на міцній пальовій фундаменті (ростверк). Зведення стін здійснюється за допомогою використання газоблоків. Як утеплювач застосовується мінеральна вата. Для фасаду використовується шпаклівка і спеціальні атмосферостійкі фарби. У будинку проводиться монтаж швидкісних ліфтів фірми «Отіс». У дворі облаштовуємо гостьовий автомобільний паркінг.

Квартири в новому ЖК відрізняються сучасним плануванням і розумними площами (мінімальна - 27,95 кв. Метрів, максимальна - 63,8 кв. Метрів). Висота стель становить 3 метри. Система опалення представлена газової котельні на даху і опалювальними приладами в кожній квартирі. Зберегти мікроклімат дозволять металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами. На входах в квартири монтуються броньовані двері.

Прибудинкова територія упорядковується і прикрашається різними рослинами. Проводиться укладання тротуарної плитки та проводка освітлення. У комплексі функціонує цілодобова охорона з відеоспостереженням і модернізована протипожежна система (сигналізація, пожежні гідранти і т.д.).

Опубликовано: 05.11.2020
Останні новини