Клубний будинок «Сокіл» - гідне поєднання вишуканості і комфорту

Клубний будинок «Сокіл» - гідне поєднання вишуканості і комфорту
logo

Давно хотіли оселитися в Малиновському районі Одеси, але не могли знайти відповідне житло? Тоді новий клубний будинок під назвою «Сокіл» може зацікавити. Житловий комплекс класу комфорт являє собою акуратну будову, в пішій доступності від якої розташовані школи, садочки, магазини, ринки, салони краси, медичні установи, торгово-розважальні заклади і багато іншого. Крім того, район славиться зручною транспортною розв'язкою, що дозволяє легко і швидко добиратися в будь-яку точку міста.

Односекційний будинок налічує 6 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний з пальових фундаментом. Стіни виконуються з міцного газобетону, а утеплюються за рахунок мінеральної вати. Для облаштування фасаду використовується якісна штукатурка, а також спеціальна фасадна плитка. Зручне пересування між поверхами забезпечується швидкісним вантажопасажирських ліфтом. Автомобілі можна залишати на місткою стоянці поруч з будинком.

У житловому комплексі представлені комфортабельні квартири з зручними плануваннями і раціональними площами (мінімальна - 35,87 кв. метрів). Здаються вони з ремонтом «White Box». Придбати можна одно- або двокімнатну квартиру. Висота стель становить 3 метри. Тепло в квартири надходить за допомогою двоконтурного газового котла, трубної розводки і радіаторів. За збереження мікроклімату відповідають сучасні металопластикові вікна. На вході в кожну квартиру монтуються металеві, броньовані двері.

Прибудинкова територія приводиться в порядок і прикрашається різними рослинами, включаючи квіткові клумби. Облаштовуються місця для відпочинку, а доріжки для піших прогулянок покриваються спеціальною тротуарною плиткою. По периметру діє цілодобова охорона з відеоспостереженням. У будинку функціонує модернізована протипожежна система, що включає сигналізацію, датчики диму, систему димовиведення та інші атрибути.

Опубликовано: 13.04.2021
Останні новини