Котеджне селище «Садиба Анастасія і Павла» - для тих, хто цінує комфорт і самоту

Котеджне селище «Садиба Анастасія і Павла» - для тих, хто цінує комфорт і самоту
logo

Котеджне селище «Садиба Анастасія і Павла» пропонує індивідуальні будинки, створені відповідно до сучасних вимог. Розташовується воно в Овідіопольському районі. Неподалік є школа, медичний заклад, магазини і багато іншого, що може знадобитися для повноцінного комфортного проживання. Також в пішої доступності проходять автомагістралі, що дозволяють швидко добиратися в будь-який пункт призначення.

У селищі пропонуються односекційні індивідуальні будинки, що налічують 1 або 2 поверхи. Конструкція - монолітно-каркасна з стрічковим фундаментом. Матеріалом для спорудження стін виступає червона цегла, а роль утеплювача грає мінеральна вата. Також передбачено благоустрій фасаду за допомогою штукатурки і фарбування (атмосферостійкі спеціальні фарби). Для власників автомобілів обладнуються зручні стоянки.

Мінімальна площа становить 100 квадратних метрів. Проектом передбачається виділення 3 кімнат, а планування - індивідуальні. Висота стель досягає 3 метри. Тепло надходить від газових котлів через труби і радіатори. За його збереження відповідають металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами. На вході в кожен будинок монтуються броньовані металеві двері.

В межах селища функціонує цілодобова охорона. Облаштовується зручний і безпечний заїзд. У кожного будинку є прибудинкова територія, що відрізняється правильною формою і площею від 2 соток.

Опубликовано: 05.04.2021
Останні новини