Будинки «Semila» - спосіб втекти в комфорт від міської метушні

Будинки «Semila» - спосіб втекти в комфорт від міської метушні
logo

Життя у мегаполісі має свої плюси та мінуси. Зробити так, щоб перших було в рази більше, допоможе комфортне житло у вигляді будинків «Semila» в житловому масиві Дайберг. Вони відрізняються оригінальним дизайном, затишком та безпекою. Розташовані будинки у Київському районі Одеси, де поблизу є численні об'єкти інфраструктури. Також неподалік проходять затребувані маршрути громадського транспорту та провідні автомагістралі міста.

Комплекс складається із 14 будинків. Всі вони одноповерхові та ґрунтуються на стрічковому фундаменті. Матеріалом стін виступає газобетон, із зовнішнього боку із додатковим утепленням. Також є мінеральна вата. Для створення розкішного фасаду застосовуються декоративна штукатурка та клінкерна цегла. До кожного будинку проводяться комунікації, а на території селища діє цілодобова охорона з відеоспостереженням.

У будинках представлені окремі планування та раціональні площі – від 105 до 150 квадратних метрів. Висота стелі складає 3 метри. У будинку автономна система опалення з газовим котлом та трубним розведенням по житлу. Монтуються металопластикові вікна, представлені п'ятикамерними профілями із двокамерними склопакетами (мультифункціональне скло). Зберегти майно допоможуть броньовані вхідні двері.

Опубликовано: 05.11.2021
Останні новини