Будинок на Маланова - одеські традиції, одягнені в сучасну упаковку

Будинок на Маланова - одеські традиції, одягнені в сучасну упаковку
logo

Щоб повністю зануриться в неповторний колоритОдеси, Найкраще проживати в їїісторичному центрі, Де збереглася типова атмосфера. Саме в такому місці зводиться новийБудинок на Маланова, Що представляє собою житловий комплекс класу комфорт. Дизайн розроблений таким чином, що поєднує в собі класичні риси і сучасні віяння в архітектурі. У пішої доступності від будинку представлені магазини, школи, дитячі садки, ринки, торговельні та бізнес-центри, медичні установи, навчальні заклади та багато іншого. Крім того, поруч проходять затребувані маршрути громадського транспорту і зручні автомагістралі міста.

Комплекс складається з однієї секції і 6 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасна з пальових фундаментом. Матеріалом для зведення стін обраний керамоблок. Роль утеплювача грає мінеральна вата. Фасад штукатуриться і покривається атмосферостійкими фарбами, а також прикрашається декоративними елементами. У комплексі монтується швидкісний безшумний ліфт провідного сучасного виробника. Перед будинком облаштовуємо автомобільна парковка. На першому поверсі розміщуються приміщення для комерційних цілей.

У будинку можна вибрати квартиру з однією, двома або трьома кімнатами. Вони відрізняються вільними плануваннями і раціональними площами (мінімальна - 31,3 квадратних метрів, максимальна - 60,3 квадратних метрів). Висота стель становить 2,95 метрів. Тепло в квартири надходить за допомогою двоконтурних газових котлів та опалювальних приладів. Крім того, монтуються міцні металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами та броньовані вхідні двері. У комплексі діє цілодобова охорона з відеоспостереженням і протипожежна система.

Опубликовано: 06.03.2020
Останні новини