Простір на 9 станції Фонтану

Простір на 9 станції Фонтану
logo

Якщо Ви ще не визначилися, де найкраще придбати квартиру вОдесі, Тобто відмінне рішення даного питання. ВПриморському районізводиться новий елітний житловий комплекс під назвою «Простір на 9 станції Фонтану». Він відрізняється оригінальним дизайном, повішеним рівнем зручності і безпеки, а також комфортабельними квартирами. Поблизу розташовуються численні магазини, школи, дитячі садки, торгово-розважальні центри і т.д. Також поруч з будинком проходить зручна транспортна розв'язка.

Двосекційний комплекс має 6 поверхів. Він характеризується міцним фундаментом (монолітний залізобетонний ростверк на пальовій підставі) і стінами з керамоблоков. Роль утеплювача грають базальтові плити товщиною 50 мм, а для фасаду використовується облицювальна цегла. Проводиться встановлення швидкісних безшумних ліфтів, а також обладнання місткого, автомобільного, підземного паркінгу, в який виконується зручний і безпечний заїзд.

Квартири в комплексі відрізняються сучасним плануванням і раціональними площами (мінімальна - 31 квадратних метрів, максимальна - 208 квадратних метрів). Висота стель становить 3 метри. На даху розташовується котельня (5 котлів), тепло від якої надходить в квартири за допомогою опалювальних приладів. Зберегти мікроклімат дозволяє металопластикові вікна з шестикамерними профілями і глухими, поворотно-відкидними стулками. На вході в кожну квартиру монтуються броньовані, дизайнерські двері.

Прибудинкова територія приводиться в порядок. На цокольному поверсі виділені комерційні приміщення, які займуть кав'ярня, коворкінг, дитячий клуб, бутик-маркет, арт-галерея, персональна фітнес-студія і т.д. По всьому комплексу діє цілодобова охорона з відеоспостереженням і модернізована протипожежна система (сигналізація, димовидалення, пожежні гідранти).

Опубликовано: 06.06.2020
Останні новини