Одеські вулиці обладнають камерами автофіксації порушень

Одеські вулиці обладнають камерами автофіксації порушень
logo

На майбутню сесію міської ради буде винесено одне найважливіших питань, яке цікавить більшу частину Одеси. Йтиметься про порушення правил дорожнього руху. З тим, хто їх ігнорує, давно ведеться боротьба, однак про ефективність методів говорити складно. Допомогти з рішенням подібної проблеми повинні камери автофіксації порушень.

За словами віце-мера Сергія Тетюхін, раніше вже було змонтовано близько десяти камер. Але вони ще не почали функціонувати. Так міська рада повинна прийняти рішення, щоб можна було запустити техніку. Сім камер прийшлося на Суворовський район. Дві розташовані на Південній залізниці, дві на Миколаївській дорозі, одна на перехресті лиману і Ярмарковій, дві на перехресті Семена Палія та Марсельської. Також є камери на Добровольського.

У Київському районі також вже встановлені камери. Їх можна знайти на проспекті Небесної Сотні з боку Інглезі у напрямку до Левітана. Ще є в районі будівлі ОДА, що на проспекті Шевченка. Остання буде фіксувати порушення на ділянці від Семінарською до Гагаріна.

Опубликовано: 06.09.2021
Останні новини