ЖК «Простір на Тульської» - ідеальне поєднання високої якості і приємною ціни

ЖК «Простір на Тульської» - ідеальне поєднання високої якості і приємною ціни
logo

Для тих, хто давно мріяв придбати сучасне житло, але при цьому не готовий нести величезні витрати, з'явився оптимальні варіант у вигляді нового житлового комплексу економ-класу «Простір на Тульській». розташувався вінв Київському районіпоруч з численними магазинами, ринками, дитячими садами, торгово-розважальними та бізнес-центрами, спортивними клубами, закладами громадського харчування та багатьом іншим. Зручна транспортна розв'язка дозволяє швидко добиратися в будь-яку точку Одеси на своєму або громадському транспорті.

Двосекційний комплекс складається з 16 поверхів. На пальовій фундаменті зводиться монолітно-каркасна конструкція зі стінами з керамоблоков. Для фасаду використовується червона облицювальна цегла, а для утеплення - мінеральна вата. Будинок облаштовуємо швидкісними безшумними ліфтами (вантажний і пасажирський), які спускаються в підземний паркінг, що нараховує 27 місць.

Квартири відрізняються сучасним плануванням, численними зручностями і грамотними площами, де мінімальна становить 38 квадратних метрів, а максимальна - 72 квадратних метри. При цьому можна придбати з однією, двома або трьома кімнатами. Висота стель досягає 2,8 метрів. Тепло надходить від дахової газової котельні за допомогою опалювальних приладів, встановлених в кожній квартирі. Крім того, монтуються металопластикові вікна (5-камерний профіль) з енергозберігаючими склопакетами та броньовані вхідні двері.

Проектом передбачається благоустрій прибудинкової території. Проводиться висадка зелених насаджень і створення барвистих квіткових клумб. Також оснащуються дитячий та спортивний майданчики, місця для відпочинку і прогулянок. На перших поверхах представлені комерційні приміщення. У будинку діє протипожежна система і цілодобова охорона з відеоспостереженням.

Опубликовано: 07.03.2020
Останні новини