Будинки «Semila» - коли цінується усамітнення, комфорт та зручність

Будинки «Semila» - коли цінується усамітнення, комфорт та зручність
logo

Якщо квартири в мегаполісі вже не настільки привабливі, то є сенс розглянути варіант приватного будинку, який знаходиться в межах міста. Йдеться про будинки «Semila», що у Київському районі. Місцевість для забудови вибрано недарма. У пішій доступності представлена вся необхідна, корисна та розважальна інфраструктура. Також тут відбуваються провідні автомагістралі Одеси. Але при цьому житло дещо віддалено від шуму та метушні.

Комплексом є набір з 11 будинків, кожен з яких одноповерховий. В основі облаштовано стрічковий фундамент. Стіни зводяться із газобетону з додатковим утепленням. Основним утеплювачем виступає мінеральна вата. Фасад покривається декоративною штукатуркою. Облицювання робиться з використанням клінкерної цегли.

Будинки відрізняються роздільними плануваннями та раціональними площами від 115 до 155 квадратних метрів. Висота стелі складає 3 метри. Система опалення представлена набором із газового котла, трубного розведення та опалювальних приладів. Щоб мікроклімат зберегти, є металопластикові вікна – п'ятикамерні профілі з двокамерними склопакетами з мультифункціональним склом.

У комплексі будинків підтримується гідний безпековий рівень. По периметру функціонує цілодобова охорона із відеоспостереженням. До кожного будинку виділяється зручний та безпечний під'їзд. Територія впорядковується та прикрашається.

Опубликовано: 07.11.2021
Останні новини