В Одесі офіційно затверджено розташування нового Палацу спорту

В Одесі офіційно затверджено розташування нового Палацу спорту
logo

Вже довгий часв Одесіведуться розмови про долю Палацу спорту. Розташований на проспекті Шевченка об'єкт, знаходиться в такому плачевному стані, що неясно було, яке майбутнє його чекає.

Спочатку активно обговорювалося, що Палац очікує реконструкцію, хоча коли стало відомо за сусіднє будівництво, у багатьох почали виникати сумніви з цього приводу. Потім почали ходити чутки, що місцева влада має намір звести новий об'єкт на новій території. Але потім процес загальмувався.

Нещодавно справа зрушила з мертвої точки. Депутати Одеської міської ради висловили свою підтримку планам по частині створення нового універсального спортивно-концертного комплексу. Звести його планують біля аеропорту.

Вибір території під забудову пояснюється тим, що будівництво в цьому районі дозволить знизити навантаження на центральні райони. Відомо, що проспект Шевченка досить завантажений в будній день, а при проведенні будь-яких заходів у Палаці спорту, і зовсім неможливо проїхати.

За офіційними даними, будівельний процес оцінений в 500 млн. Гривень. Фінансування робіт буде відбуватися за рахунок держави. Нагадаємо, що нинішній Палац спорту в Одесі знаходиться у власності обласної ради, у якого відсутні кошти на його реконструкцію.

Опубликовано: 08.02.2021
Останні новини