ЖК «Бізнес-центр на Великій Арнаутській» - оригінальність, мобільність, безпека

ЖК «Бізнес-центр на Великій Арнаутській» - оригінальність, мобільність, безпека
logo

Найбільш затребуваним в Одесі є Приморський район. Його гідністю є те, що він є історичним центром міста, де життя б'є ключем. Тут спостерігається велика концентрація необхідної, корисної та розважальної інфраструктури, а також зручна транспортна розв'язка. Дані переваги автоматично переносяться на новий житловий комплекс «Бізнес-Центр на Великій Арнаутській», розташований у цій частині міста.

Монолітно-каркасна будівля складається з 1 секції та 10 поверхів. Базується вона на міцному фундаменті – монолітно-залізобетонний ростверк. Для зведення стін використовується сучасний матеріал – газобетон. Також застосовується технологія "вологий фасад". Утеплення будівлі відбувається за рахунок мінеральної кам'яної плити завтовшки 10 см. Здійснюється монтаж двох швидкісних ліфтів – пасажирського та вантажного. Біля будинку облаштовується наземне авто паркування.

У комплексі представлені квартири, що характеризуються раціональними площами та вільними плануваннями. Висота стелі досягає 3,3 метра. Тепло в приміщення надходить від дахової котельні за допомогою труб та опалювальних приладів. Зберегти його допомагають металопластикові вікна у вигляді 5-камерних профілів із 2-камерними енергозберігаючими склопакетами. На вході в кожну квартиру проводиться установка броньованих металевих дверей. У комплексі діє цілодобова охорона з відеоспостереженням та сучасна протипожежна система.

Опубликовано: 10.12.2021
Останні новини