ЖК M.PARK - сучасна Молдаванка з традиційними елементами

ЖК M.PARK - сучасна Молдаванка з традиційними елементами
logo

Про Молдаванці знають навіть ті, хто ніколи не бувв Одесі. Чутка про неї ходить далеко за межами міста, що допомагає їй продовжувати привертати до себе увагу. Проте, район осучаснюється, наповнюючись новими архітектурними творіннями. На черзі новий житловий комплекс класу бізнес під назвою «M.PARK». Поруч з ним розташовані магазини, торгово-розважальні центри, аптеки, банки, дитячі садки, школи і т.д. Крім того, поблизу проходять провідні автомагістралі міста.

Новий житловий комплекс налічує 2 секції і 18 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний з пальових фундаментом. Матеріалом стін виступає пінобетон з монолітом, а в якості утеплювача застосовується мінеральна вата. Для створення фасаду використовуються навісні панелі з стеклофібробетона. У будинку здійснюється монтаж двох швидкісних ліфтів відомої фірми «Отіс». Крім того, облаштовуємо місткий підземний автомобільний паркінг і наземна гостьова парковка.

У комплексі можна придбати одно-, дво- і трикімнатні квартири, а також студії. Вони відрізняються сучасним плануванням і численними зручностями. Мінімальна площа становить 32 кв. метрів, а максимальна - 80 кв. метрів. Висота стель досягає 2,8 метрів. Система опалення представлена дахової газової котельні, а також опалювальними приладами з терморегулирующим обладнанням в кожної квартири. Проводиться встановлення металопластикових вікон з енергозберігаючими склопакетами та броньованих вхідних дверей.

Прибудинкова територія огороджується, впорядковується і прикрашається зеленими насадженнями і квітковими клумбами. На ній виділяються зони для відпочинку і прогулянок, спортивний та дитячий майданчики. По всій території функціонує цілодобова охорона з відеоспостереженням, а також сучасна протипожежна система з усіма необхідними атрибутами.

Опубликовано: 09.12.2020
Останні новини