ЖК «Простір на Маяковому» - функціональність, комфорт і розкішний вид з вікон

ЖК «Простір на Маяковому» - функціональність, комфорт і розкішний вид з вікон
logo

Якщо жити вОдесі, То, звичайно ж, ближче до моря. Саме тому слід звернути свою увагу на новий житловий комплекс преміум-класу «Простір на Маяковому». Він відрізняється вишуканим дизайном і високою якістю матеріалів. Поруч з комплексом представлена корисна і розважальна інфраструктура, а також провідні автомагістралі і затребувані маршрути громадського транспорту. Природно, в пішій доступності знаменита траса здоров'я і кращі пляжі міста.

Односекційний комплекс складається з 6 поверхів. Він являє собою монолітно-каркасну конструкцію з пальових фундаментом і стінами з керамоблоков. Роль утеплювача грає мінеральна вата. Для фасаду використовується червона облицювальна цегла. Комплекс облаштовуємо швидкісними безшумними ліфтами провідного виробника, а також підземним автомобільним паркінгом на 28 місць, куди, до речі, можна спуститися на ліфті.

У комплексі можна вибрати одно-, дво- або трикімнатну квартиру. Площа найменшої становить 24,5 кв. метрів, а найбільшою - 105 кв. метрів. Квартири відрізняються сучасним плануванням, численними зручностями і раціональними площами. Висота стель становить 3 метри. Тепло в квартири надходить від дахової газової котельні за допомогою опалювальних приладів. Зберегти мікроклімат дозволять 5-камерні профілі з енергозберігаючими склопакетами.

Територія біля будинку упорядковується. На ній передбачена висадка зелених насаджень і створення квіткових клумб. У будинку діє протипожежна система, а також цілодобова охорона з відеоспостереженням. Приємним бонусом є наявність системи «Розумний будинок».

Опубликовано: 10.03.2020
Останні новини