ЖК «Аполлон на Карантинній» - ідеальне житло в ідеальному районі

ЖК «Аполлон на Карантинній» - ідеальне житло в ідеальному районі
logo

Що може бути краще, ніж жити в центрі прекрасноїОдеси? Жити в розкішній квартирі в новому житловому комплексі «Аполлон на Карантинній». Будинок будується в Приморському районі в пішій доступності від розкішного зеленого парку, звідки рукою подати до кращих міських пляжів. Крім того, поруч представлені численні об'єкти корисної та розважальної інфраструктури. Приємним бонусом буде зручна транспортна розв'язка, що дозволяє швидко і легко добиратися в будь-яку точку міста.

Комплекс налічує 1 секцію і 11 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний з пальових фундаментом. Стіни виконуються з газобетону, а утеплюються за рахунок мінеральної вати. Фасад штукатуриться, прикрашається декоративними елементами і покривається атмосферостійкими фасадними фарбами. Здійснюється монтаж швидкісних ліфтів провідного виробника, а також облаштовується місткий однорівневий автомобільний паркінг зі зручним заїздом.

У комплексі представлені одно-, дво- і трикімнатні квартири з вільними плануваннями. Мінімальна площа становить 35,7 кв. метрів, а максимальна - 64,7 кв. метрів. Висота стель досягає 3 метрів. Система опалення представлена газової котельні, розташованої на даху. Зберегти мікроклімат в квартирі дозволять металопластикові вікна (алюмінієвий профіль європейського виробника) з енергозберігаючими склопакетами. Крім того, встановлюються броньовані вхідні двері.

Територія біля будинку упорядковується і прикрашається зеленими насадженнями. Крім того, створюється закритий двір з зоною для відпочинку. Приміщення на перших поверхах виділяються для комерції. У комплексі облаштовуємо протипожежна система і цілодобова охорона з відеоспостереженням.

Опубликовано: 11.03.2020
Останні новини