ЖК «Простір на Літературній» - новий погляд на комфорт і зручність

ЖК «Простір на Літературній» - новий погляд на комфорт і зручність
logo

Якщо Ви давно мріяли влаштуватися в затишному і красивому районі Одеси -великому Фонтані, То рішенням стане новий житловий комплекс бізнес-класу, який отримав назву «Простір на Літературній». Об'єкт поповнив відому серію «одеських просторів». У пішої доступності представлені об'єкти необхідної, корисної та розважальної інфраструктури, а також провідні автомагістралі міста і затребувані маршрути громадського транспорту.

Чотирьохсекційним монолітно-каркасний будинок налічує від 7 до 8 поверхів. Воно грунтується на пальовій фундаменті, а стіни виконуються з міцних керамоблоков. Утеплюються вони за рахунок мінеральної вати (товщина 50 мм). Фасад облаштовується за допомогою червоної облицювальної цегли. Для зручного і швидкого пересування оснащуються швидкісні безшумні ліфти. Передбачено створення автомобільної парковки на 80 машиномісць.

У комплексі можна придбати одно-, дво- і трикімнатні квартири з сучасним плануванням. Площа варіюється від 36 до 93 квадратних метрів. Висота стель досягає 3 метрів. На даху монтується газова котельня, яка подає тепло в квартири через опалювальні прилади. Зберегти мікроклімат допоможуть металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами. На вході в кожну квартиру встановлюються броньовані двері.

Прибудинкова територія упорядковується і прикрашається різними рослинами. В якості прикраси передбачені квіткові клумби. Виділяються зони для релаксації, а також монтуються дитячий та спортивний майданчики. Вся територія знаходиться під цілодобовою охороною з відеоспостереженням. У комплексі діє сучасна протипожежна система (сигналізація, димовиделеніе, пожежні гідранти та інше).

Опубликовано: 11.11.2020
Останні новини