Будинок на Міщанській - новий погляд на улюблену класику

Будинок на Міщанській - новий погляд на улюблену класику
logo

В самому серці прекрасної Одеси зводиться не менш прекрасний і комфортабельний Будинок на Міщанській. У його дизайні віддається перевагу класиці, але вона кілька модернізована сучасними віяннями. Але краса і оригінальність - не єдині переваги нового житлового комплексу бізнес-класу. Перш за все, поруч з комплексом представлені численні об'єкти корисної та розважальної інфраструктури. Крім того, неподалік проходять провідні автомагістралі міста і затребувані маршрути громадського транспорту.

Будинок на Міщанській складається з 1 секції і 9 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний, а фундамент - фундамент. Для зведення стін використовується газобетон, а фасад прикрашається декоративною штукатуркою і спеціальними фарбами. Для їх утеплення застосовується базальтова вата. У комплексі функціонує швидкісний безшумний ліфт нового покоління, а також передбачена містка парковка у внутрішньому дворі і трохи менше - перед будинком.

У будинку представлені квартири з однією і двома кімнатами, мінімальна площа яких становить 31 кв. метр, а максимальна - 70 кв. метрів. Вони характеризуються зручними плануваннями з Перестенко. Висота стель становить 2,85 метрів в чистому вигляді. Тепло в квартири надходить від дахової газової котельні за допомогою сталевих радіаторів. Щоб зберегти мікроклімат, а також сховатися від міського шуму, встановлені металопластикові п'ятикамерні КБЕ з подвійними склопакетами. На вході монтуються фірмові броньовані двері.

Проектом передбачено благоустрій прибудинкової території та встановлення огорожі. Вона прикрашається різними рослинами і квітковими клумбами. По всьому периметру функціонує цілодобова охорона з відеоспостереженням. Також надається консьєрж-сервіс. У будинку діє сучасна протипожежна система.

Опубликовано: 12.02.2020
Останні новини