За розпорядженнями землями сільськогосподарського призначення можна буде стежити в режимі онлайн

За розпорядженнями землями сільськогосподарського призначення можна буде стежити в режимі онлайн
logo

Прес-служба Госгеокадастра повідомила про чергове нововведення. Так будуть проводитися онлайн-трансляції розпорядженьземлямисільськогосподарського призначення. Таким чином, будуть домагатися відкритості і неупередженості в даній сфері, оскільки громадяни України зможуть самостійно стежити за процесом. У прямих ефірах братимуть участь фахівці Головних управлінь Госгеокадастра.

Трансляції будуть представлені на офіційному сайті Госгеокадастра в розділі «Онлайн трансляція розпорядження землями с / г призначення» і на його YouTube-каналі. Перші ефіри торкнуться Херсонську, Полтавську, Дніпропетровську, Луганську та Черкаську області. Крім того, розроблений тижневий графік трансляцій, однак, повідомляється, що він може коригуватися. Напередодні ефірів будуть публікуватися анонси, де будуть перераховуватися номера клопотань, які готуються до розгляду.

Дане нововведення дозволить краще і повніше реалізовувати стратегію «Кадастр 2.0. Прозорість, доступність, інновації ». По закінченню прямих ефірів будуть реєструватися і публікуватися відповідні рішення, які також будуть представлені у відкритому для громадян доступі.

Опубликовано: 12.03.2020
Останні новини