ЖК «Простір на Радісною» - наповнить життя радістю і щастям

ЖК «Простір на Радісною» - наповнить життя радістю і щастям
logo

Ідеальне житло комфорт-класу за приємною ціною можна знайтив Малиновському районіОдеси. Йдеться про новому житловому комплексі під назвою «Простір на Радісною». Назва вулиці відмінно описує те, яким стане життя, якщо прикупити собі квартиру в цьому ЖК. Незважаючи на деяку віддаленість від галасливого центру Одеси, в пішій доступності знаходиться все, що може знадобитися, включаючи магазини, навчальні заклади, медичні установи і т.д. Крім того, поруч проходять провідні автомагістралі міста і затребувані маршрути громадського транспорту.

Комплекс складається з 28 будинків з 8-14 поверхами. Загальна площа території забудови становить 11,2 га. Кожна будівля являє собою монолітно-каркасну конструкцію з монолітним залізобетонним ростверком на пальовій підставі. Стіни виконуються з керамоблоков W30 і газоблоків. Як утеплювач використовуються базальтові плити, товщиною від 50 до 100 мм. У кожному будинку здійснюється установка швидкісних безшумних ліфтів, що спускаються прямо в паркінг. Крім того, присутній наземна та підземна паркування.Фасад виконується з облицювальної цегли і покривається декоративною штукатуркою.

У комплексі можна доглянути одно-, дво- або трикімнатну квартиру. Площа найменшої становить 22,5 кв. метрів. Параметри найпросторішій квартири - 82 кв. метра. Тепло в квартири надходить від котельні, розташованої на даху, за допомогою опалювальних приладів. Зберегти відповідну температуру в квартирі допоможуть міцні металопластикові вікна з шестикамерними профілями, а також глухими і поворотно-відкидними стулками. Також передбачений монтаж броньованих вхідних дверей не менше II-го класу надійності з оригінальним дизайном.Висота стель досягає 2,85 метра, а в комерційних приміщеннях - 4,2 метра.

На перших поверхах виділені комерційні приміщення, де розмістяться салон краси, дитячий сад, магазин, кав'ярня і т.д. Вся територія біля будинку упорядковується і прикрашається різними рослинами, включаючи квіткові клумби. По периметру діє цілодобова охорона з відеоспостереженням. У самому комплексі передбачені протипожежні об'єкти, включаючи системи сигналізації, димовидалення та пожежні гідранти.

Опубликовано: 12.06.2020
Останні новини